Tämä on ryöstö -esitys

Lauantaina 2.10.2021 klo 14.00
Turun Kaupunginteatterin päänäyttämöllä

Arvokkainta on nauru.
Henry Lewisin, Jonathan Sayerin ja Henry Shieldsin kirjoittaman brittifarssin Tämä on ryöstö (The Comedy About A Bank Robbery, 2016) suomennos on Mikko Koivusalon taikakynästä. Ohjaajana on Snoopi Siren.
Lavalta löytyy näyttelijöiden painon verran puhdasta kultaa, kun pitkiä kynsiään teroittavat ja tekoviiksiään venyttävät Teemu Aromaa, Linda Hämäläinen, Stefan Karlsson, Elias Keränen, Hilma Kotkaniemi, Mika Kujala, Taneli Mäkelä, Kimmo Rasila, Riitta Salminen ja Markus Ilkka Uolevi.  
 
Esityksen hinta on jäseniltä 35 e ja ei-jäseniltä 45 e.
Hintaan sisältyy teatterilippu ja väliaikakahvi pullan kera.
Ilmoittautumiset ja maksut viimeistään 23.8. Maksut joko toimistoon tai pankkitilille FI80 5710 0410 0247 07 (viite 5791).

Tervetuloa!